A LAJOSMIZSEI VLC KÜLFÖLDI TORNÁI,

                             NEMZETKÖZI    EREDMÉNYEI   

                                                                                                  

          

Az egyesület játékosai 2002 óta vesznek részt nemzetközi tornákon. Az első külföldi verseny mindjárt a világ legnagyobb gyermekfutball rendezvénye volt, a svédországi Gothia kupa, amelyet 28. alkalommal rendeztek meg Göteborgban. 66 ország 1240 csapata vett részt a rendezvényen kilenc korcsoportban.
A megnyitó ünnepségen klubunk képviselte hazánkat a teltházas  /43.000 néző/  Ullevi stadionban. A lelkes csapat 8 mérkőzésből szerzett hat győzelemmel, 1 döntetlennel és egyetlen vereséggel 1. helyen végzett a B-döntőben, ahol 3-0 -ra győzött a svéd Asa csapata ellen.


Szlovákiában 8 csapatos tornán sikerült megszerezni az 1. helyet úgy, hogy a döntőben a főváros egyik legnevesebb csapatát,az Inter Bratislavát sikerült kétvállra fektetni 3-1 arányban.
Franciaországban az Atlanti-óceán partján, a Bordeaux melletti Le Verdonban második helyen végzett a Lajosmizsei VLC, megelőzve francia és spanyol csapatokat a 16 résztvevős pünkösdi tornán. A döntőben 0-0-ás rendes játékidő után büntetőkkel szenvedett vereséget a gárda a Szanda Focisuli, Szolnok csapatától.

Három évvel később szintén 2. lett a fiatalabb csapatunk, 6 győzelemmel, 1 vereséggel az erős, nemzetközi mezőnyben.


A szolnokiakkal egyébként nagyon jó a kapcsolat, a két csapat közösen vett részt már több nemzetközi tornán, sikerrel. A szerbiai Apatinban nyolc induló közül lett 3. a közös csapat. Svédországban veretlenül, csoportelsőként, kapott gól nélkül 11-esekkel búcsúzott a 8 közé jutásért a német Bundesliga csapata a Hannover ellen a korosztályban 176 csapatot felvonultató Gothia kupán legyőzve svéd, amerikai, mexikói együtteseket.

Szintén egy szolnoki-szajoli-lajosmizsei vegyes csapattal sikerült eljutni Spanyolországba, a Barcelona melletti Bellpuig-ba, ahol a nagyobbak 7., a kisebbek 3. helyezést értek el a jó erőt képviselő Katalán csapatok között.

Az 1995-ös korosztály egy válogatottal szerepelt az ausztriai Wolfsbergben, és a csoportgyőzelem után játszott döntőt a német, osztrák, olasz, cseh és magyar csapatokat felvonultató mezőnyben. A 12 résztvevő között elért 2. hely szép eredmény.

Az 1997-98-asok Hager Karl apukának köszönhetően Svájcban léphettek  pályára és végeztek a 3. helyen a környékbeli csapatok részvételével rendezett meghívásos tornán.


Hazánkban is több nemzetközi tornán vett részt a klub. Többek között Nyíregyházán, Békéscsabán, Gyomaendrődön, Vácon, Százhalombattán szerepeltek sikeresen a játékosok.

       
             
                 GOTHIA KUPA 2002. SVÉDORSZÁG - B-DÖNTŐ 1. HELY ( 162 CSAPAT)          

        

                   BALA KUPA 2004. SZLOVÁKIA - 1. HELY  ( 8 CSAPAT)   

                        

 

                   APATIN KUPA 2004. SZERBIA -  3. HELY   ( 8 CSAPAT)

                             

                   GOTHIA KUPA 2004. SVÉDORSZÁG - 16 KÖZÉ JUTÁS ( 176 CSAPAT)

                        

  PÜNKÖSDI KUPA 2005. LE VERDON, FRANCIAORSZÁG  -  2. HELY  ( 16 CSAPAT)               

           
                  

                   WOLFSBERG KUPA 2006. AUSZTRIA  -  2. HELY  ( 12 CSAPAT)

 

                              

                   WEESEN KUPA 2007. SVÁJC  -  3. HELY  ( 5 CSAPAT)   

 PÜNKÖSDI KUPA 2008. LE VERDON - FRANCIAORSZÁG  - 2. HELY ( 16 CSAPAT )  

  

BELLPUIG 2011. SPANYOLORSZÁG - 7. HELY ÉS 3. HELY (8-8 CSAPAT)

LAJOSMIZSEI GYEREKEK A BARCELONAI NOU CAMP STADIONBAN

                                                                                                                                                 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő