A LAJOSMIZSEI VLC EREDMÉNYEI     

" A siker sohasem véletlen, hanem kemény munka, kitartás, tanulás, áldozatvállalás, de mindenekelőtt szerelem, annak szeretete, amit teszel, vagy tanulsz..."   (Pelé)                                                                                                                                                                                                                                                                                  

" Minél inkább hiszünk abban, hogy csak rajtunk múlik a siker,  annál könnyebben elérhetjük. "   (G. Facchetti)                                                      

  A klub csapatai szép eredményeket értek el a különböző versenyeken, tornákon. Bár a gyermeklabdarúgásban az eredmény nem elsődleges cél, inkább eszköz a tudásszint felmérésére, mégis az elnyert több, mint 100 serleg, 200-nál több érem arról tanúskodik, hogy az egyesület gyermeklabdarúgói az elmúlt tizenegy évben megfelelő munkát végeztek.
 A legkiemelkedőbb eredményeket az 1991-92-es korcsoport tagjai érték el. Ez volt az  első  korosztály Lajosmizsén, amely 7-8 éves korban elkezdte a labdarúgás alapjainak elsajátítását. Sikeresen szerepeltek Svédországban, Franciaországban, Szlovákiában, Szerbiában, valamint hazai rendezésű nemzetközi tornákon. 15 ország - Marokkó, Mexikó, USA, Svédország, Franciaország, Spanyolország, Németország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Ukrajna, Ausztria, Csehország,  Szerbia,  Bosznia - klubcsapatai ellen léptek pályára, lejátszva több, mint 60 mérkőzést, pozitív mérleggel.
Hazai versenyeken is sok szép sikerrel büszkélkedhet ez a korosztály, de a fiatalabbak is szépen bontogatják szárnyaikat.

Az 1991-92-es korosztályból többen kerültek el NB I-es klubok utánpótlás csapataihoz. Lázár Bence az Újpest FC, Hegedűs Sándor a Dunaferr, majd a Vasas SC, Juhász Miklós a Kispest Honvéd FC,majd a Vasas SC, Csurka Ádám a felcsúti Videoton Puskás Akadémia, majd a KTE, Versegi Dániel Dunaferr, majd Siófok, Szöllősi Dénes, Ilonka Richárd, Kis Richárd, Halmavánszki Tamás a Kecskeméti  TE csapatához igazoltak ( ők négyen 1994-esek, 1995-ösök)...

Az 1998-as korosztályból Spiegelberger Tamás a Magyar Futball Akadémia (Bp. Honvéd), Treiber Gergő a Grosics Akadémia (Gyula), Gábor Lukács József a Zalaegerszegi TE Akadémia növendéke a 2013/14-es szezontól.                                                                                               

     LÁZÁR BENCE  BEMUTATKOZOTT AZ NB-I-BEN 2011. 02.26-ÁN !!!

 

       

            (Fotó: Németh Ferenc, Nemzeti Sport. www.nemzetisport.hu)

A Lajosmizsei VLC egykori játékosa, Lázár Bence parádésan mutatkozott be a magyar első osztályban! Az Újpest FC - Kaposvár mérkőzésen kezdőként lépett pályára a 19 éves játékos, és végig játszotta a találkozót. 0-2-es félidő után 3-2-es fővárosi siker született. Bence két látványos góllal tette le névjegyét az NB-I-ben. Gratulálunk!!! További sok sikert, szép gólokat kívánunk a 20. születésnapját március 21-én ünneplő ifjú labdarúgónak!!!

                                                                                                                                              


LÁZÁR BENCE AZ ELSŐ LVLC NEVELÉS, AKI PROFI SZERZŐDÉST KAPOTT NB-I-ES CSAPATNÁL! A KÉPEN AZ ÚJPEST FC KFT. LILA-FEHÉR MEZÉBEN LÁTHATÓ A 17 ÉVES JÁTÉKOS MAGYAR KUPA FELNŐTT MÉRKŐZÉSEN.  (Forrás: www.ujpestfc.hu)

Treiber Gergő a gyulai Grosics Akadémia csapatában a középső sor szélén. (www.grosicsakademia.eu)

                                          

                                                              Gábor Lukács József

                                             

                                                              Spiegelberger Tamás

            

              Kis Richárd és Halmavánszki Tamás

   

    Juhász Miklós    ( Foto: www.speedlightphoto.hu)

                                                                                                                                                       

 

                  LEGKIEMELKEDŐBB EREDMÉNYEK_

 

         " Győzni sohasem könnyű, de azért megpróbálni érdemes..."

                                                                       ( Kimi Raikönnen)
                

  Gothia kupa 2002. Svédország. B-döntő 1. hely. 1991-92-es korosztály. Nyolc mérkőzés, 6 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség. A képen: Frankl József szervező, Hegedűs Sándor edző, Kisjuhász Sándor elnök, Faragó Gyula edző, dr. Takács Vilmos orvos, Surman Péter, Zsikla János, Versegi Dániel, Basky Balázs, Kun Ákos, Lázár Bence, Hegedűs Sándor, Pető Attila, Ács Krisztián, Veszelszki Gábor, Bujdosó Ádám, Halupka Gergő, Kiss Dániel.

Ez a torna a világ legnagyobb gyermeklabdarúgó rendezvénye, 66 ország részvételével, 9 korcsoportban 1420 csapat küzdelmével.
                 

  Bala kupa, Holice, Szlovákia 2004. 8 csapatos tornán végzett az élen veretlenül az egyesület 1991-92-es csapata. A döntőben az egyik leghíresebb szlovák klub, a fővárosi Inter Bratislava korosztályos gárdáját sikerült legyőzni 3-1-re. 5 mérkőzésen 4 győzelem, 1 döntetlen a csapat mérlege. A képen: Surman Péter, Csurka Ádám, Kisjuhász Sándor elnök, Sebestyén István, Koller Andor, Basky Balázs, Lázár Bence, Ludányi Zoltán, Zsikla János, Hegedűs Sándor, Pinte Attila szlovák válogatott labdarúgó, Faragó Gyula edző, Custodio Antonio Lucio, Versegi Dániel, Ács Krisztián, Veszelszki Gábor, Halupka Gergő, Pető Attila. A kupával Faragó Réka.    

               Le Verdon Sur Mer, Franciaország. A klub 1991-92- es csapata a 2005-ös pünkösdi tornán 2. helyen végzett. A döntőben 0-0-ás rendes játékidő után büntetőkkel vesztett 6-5 arányban, addig veretlenül menetelt, 7 mérkőzésen nem talált legyőzőre. A versenyen 16 csapat vett részt, franciák, spanyolok és magyarok.
 A képen: Faragó Gyula edző, Basky Balázs, Csurka Ádám, Sebestyén István, Kun Ákos, Koller Andor, Lázár Bence, Hegedűs Sándor, Pető Attila, Halupka Gergő, Versegi Dániel, Surman Péter.
           

 Bronzcsapat 2004-2005.
  A megyei serdülő bajnokság 1989-es korosztályában  a 3. helyen végzett az LVLC csapata úgy, hogy a 19 játékosból mindössze négyen voltak 1989-es születésűek, a többiek fiatalabbak, négyen 1992-esek.
  A képen: Faragó Gyula edző, Koller Andor, Sebestyén István, Csurka Ádám, Fekete Gábor, Bognár József, Vas Zsolt,  Hriazik Attila, Mihut Mihály, Kun Ákos, Czanik Edvin, Lázár  Bence,  Hegedűs Sándor,  Szél Zoltán, Pető Attila, Versegi Dániel, Juhász Miklós, Veszelszki Gábor,  Halupka Gergő,  Surman Péter.
           


7 LVLC-s játékos Bács-Kiskun megye válogatottjának 18-as keretében a 2004-ben megrendezett Húsvéti Négy megye tornáján ezüstérmes csapatban. Kun Ákos, Csurka Ádám, Sebestyén István, Lázár Bence, Versegi Dániel, Hegedűs Sándor, Pető Attila. (www.bkmlsz.hu)

               
 
 Wolfsberg Cup 2006. Ausztria. Kunadacsi színekben 2. helyen végzett a csapat, amelyben 4 lajosmizsei, 2 kerekegyházi, 1 kunszentmiklósi és 1 dömsödi játékos is szerepelt. 6 ország / Ausztria, Németország, Lengyelország, Olaszország, Csehország, Magyarország/ 12 csapata vett részt ezen a pünkösdi tornán az   1995-ös korcsoportban.
  A képen: Faragó Gyula edző, Valkai Norbert, Szemes Sándor, Nagy Zoltán, Varga József, Valkai Ádám, Nagy Roland /LVLC/, Gál Tibor edző, Simonidesz Benjámin, Nagy Zsolt, Bujdosó Gábor, Kis Richárd /LVLC/, Válent Roland /LVLC/, Nagy László, Sipos Márk /LVLC/, Máté Zsolt, Lőrinc László.


                  Bronzcsapat 2005-2006.NB-III-as serdülő bajnokság 1990-es korosztályában az Örkény SE színeiben szerepelt csapatunk, és 3. helyen végzett. Mindössze 5 '90-es játékos volt tagja a keretnek, a többiek fiatalabbak.
 A képen: Waltner Ádám, Szakál Zalán, Csurka Ádám, Basky Balázs, Czanik Edvin, Koller Andor, Sánta Dániel, Lázár Bence, Hriazik Attila, Sebestyén István, Faragó Gyula edző, Versegi Dániel, Kun Ákos, Danka István, Nagy Balázs, Halupka Gergő, Surman Péter, Horváth Patrik, Hegedűs Sándor, Veszelszki Gábor, Pető Attila.

                

Négy LVLC-s játékos lépett pályára a Pest-megyei válogatott tagjaként 2006-ban a Szlovákiában rendezett nemzetközi tornán. Csurka Ádám ( ma a felcsúti Puskás Akadémia tagja) és Lázár Bence a felső, Versegi Dániel és Kun Ákos az alsó sorban látható. Ők mind a 4-en részt vettek a Zánkán tartott országos válogatón is. Itt figyeltek fel Lázár Bencére NB-I-es csapatok, köztük az Újpesti TE elöljárói. A Lajosmizsei VLC számára is kedvező feltételekkel az Újpest U17-es csapatához került az egyik legtehetségesebb labdarúgónk.  A következő két képen ő látható Újpest mezben.

              

                                                                 

   A felső képen az alsó sorban jobbról a második, az alsón szintén az alsó sorban balról a harmadik Lázár Bence, az LVLC volt játékosa a Megyeri úti, Szusza Ferenc stadionban. (www.ujpestfc.hu)

                                              

Lázár Bence Debrecenben Ligakupa mérkőzésen bemutatkozott az Újpest FC felnőtt csapatában 2008. március 12-én. A második félidőt végigjátszotta a 17 éves játékos. A képen Komlósi Ádám mellett vezeti a labdát fehér mezben.

2008. október 1-én, Kaposváron megszerezte Bence 1. gólját a felnőttek között. A 4-2-re megnyert Ligakupa összecsapáson kezdőként lépett pályára, és a  29. percben betalált a hálóba a fiatal, egykori LVLC-s tehetség. Emellett még egy gólpassz is fűződik a nevéhez a találkozón.

(www.ujpestfc.hu)

Bence az Újpest első csapatának bő keretében. Fentről a második sorban jobbról a második. (www.ujpestfc.hu)

Az Újpest FC NB-II-es csapata. 2010. őszi idény.  Lázár Bence az ülő sorban balról a negyedik.

                                                                    

   A felső sorban balról a nyolcadik Juhász Miklós, az LVLC volt játékosa, aki jelenleg a Budapest Honvéd csapatában játszik. A képen a Pest megyei válogatott látható a 2006-os Zánkán megrendezett országos válogatón. Juhász Miklós a 2007-os rendezvényen is részt vett Tiszaújvárosban Hegedűs Sándorral, aki jelenleg a Bp. Vasas SC  U17-es csapatának a kapusa. Az 1994-es korcsoportban Ilonka Richárd képviselte egyesületünket ezen a tornán. 2008-ban Kis Richárd, 1995-ös játékosunk szerepelt a rendezvényen.

        

Juhász Miklós a Lajosmizsei VLC volt játékosa a Budapest Honvéd U16-os csapatában a Bozsik stadionban. Az alsó sorban jobbról a negyedik. (www.honvedfc.hu)

 Juhász Miklós a Vasas Ifjúsági U 19-es csapatával az Iiiovszky stadionban. Miklós az alsó sorban a második balról.  (www.vasassc.hu)

                                                     

Egy éves dunaújvárosi kitérővel került a budapesti Vasas SC csapatához Hegedűs Sándor, aki a felső sor jobb szélén látható    a Fáy utcában készült csapatképen. Sanyi a 2008-as őszi szezonban minden mérkőzésen kezdőként lépett pályára.  (www.vasassc.hu)

                                                                                  

Hegedűs Sándor a Vasas SC U17-es csapatával vonul ki az MTK elleni mérkőzésre. A volt LVLC-s kapus a két játékvezető között sárga mezben. (www.mtkhungaria.hu)

                            

Csurka Ádám a középső sorban jobbról a harmadik a Videoton Puskás Akadémia U19-es csapatában. (Forrás: www.pfla.hu)

  

 Weesen, Svájc. 2007.  A festői szépségű városban vett részt egy meghívásos tornán klubunk 1997-98-as születésűekből álló csapata köszönhetően Hager Karl apukának, aki a közeli Amdenből származik. A környékbeli csapatokból álló mezőnyben két csapatot indított a Lajosmizsei VLC. Az egyik a 3., a másik az 5. helyen végzett.

 Az képen: Ubornyák Bence, Szaszkó Gergely, Nagy Bence, Kun Dániel, Varga Lehel, Guttyán Adrienn, Faragó Réka, Várkonyi Mátyás, Treiber Gergő, Szluka Attila, Varga Bence, Telek Milán, Gábor Lukács József, Veszelszki Márk, Ifj. Hager Karl, Guttyán Patrik. Faragó Gyula edző, Hager Karl.

                                          

Le Verdon Sur Mer, Franciaország, 2008. Az 1994-95-ös korosztály a 2. helyen végzett az Atlanti-óceán partján rendezett Pünkösdi tornán 6 győzelemmel és 1 vereséggel. A Bordeaux melletti városban 16 csapat (8 francia, 5 spanyol, 3 magyar) küzdött az értékes díjakért. Ilonka Richárd kapta a legjobban fejelő játékosnak járó díjat a tornán. A képen: Faragó Gyula, Treiber Szabolcs, Szöllősi Dénes, Ilonka Richárd, Valkai Norbert, Kiss Ádám, Kis Gyula, Sípos Gyula, Duduj Zsolt, Halmavánszki Tamás, Szatmári Zoltán, Válent Roland, Kis Richárd.

Budapest, 2009. március 1. Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség (MGYLSZ) Farsangi Kupa. Az 1998-as és a 2000-es korosztály eredménye összeadódott. Lajosmizse csapata veretlenül lett első a 2-szer  8 csapatos mezőnyben. Kun Márk gólkirályi címet szerzett. A képen: Varga Lehel, Bujdosó Zoltán, Spiegelberger Tamás, Varaga Bence, Várkonyi Mátyás, Bódog Dávid, Treiber Gergő, Gábor Lukács József, Csóri Arnold, Guttyán Patrik, Kollár Benedek, Nagy Roland, Halmavánszki Máté, Szabó Andor, Kun Márk, Sztana Dániel, Rideg Ferenc, Sípos Szabolcs, Varga Zsombor. Edző: Faragó Gyula.

                         

Fonyódliget 2009.május 27-28. Diákolimpia Országos Döntő. A Fekete István Általános Iskolát az LVLC 2000-esei képviselték a rendezvényen, ahol az előkelő  5. helyen végzett a csapat. A 19 megye, valamint Budapest bajnoka 4 db 5-ös csoportban versengett. A mizseiek Békéscsabát, Keszthelyt, Sopront és Szigetvárt megelőzve megnyerték a csoportot. A 4 közé jutásért szoros mérkőzésen 1-0-ás vereséget szenvedtek Körmendtől. Az 5-8. helyért legyőzték Salgótarjánt és Székesfehérvárt, így sikerült megszerezni az  5. helyet az erős mezőnyben. A képen: Kun Gábor, Kun Márk, Sípos Szabolcs, Halmavánszki Máté, Szabó Andor, Varga Zsombor, Faragó Gyula, Bódog Roland, Nagy Lambert, Nagy Roland, Kollár Benedek, Ódor Zoltán.

                  

A megyei serdülő bajnokság Északi csoportjában a 2008-2009-es szezonban az 1. helyen végzett veretlenül a klub 1993. január 1. után született játékosokból álló csapata. A három csoportgyőztesnek megrendezett megyei döntőben a 2. helyet sikerült megszerezniük. Felső sor: Kiss Ádám, Németh Zsolt, Treiber Szabolcs, Sulyok Barnabás, Laskovics Ferenc, Sápi Zsombor. Középen: Kulcsár Dávid, Valkai Norbert, Ilonka Richárd, Faragó Gyula edző, Takács Vilmos, Szöllősi Dénes, Hajdú Roland. Ülnek: Kis Richárd, Halmavánszki Tamás, Nagy Roland, Szatmári Zoltán, Duduj Zsolt, Révbéri Zsolt, Válent Roland. Ilonka Ferenc Richárd gólkirályi címet szerzett.

            
     

A megyei III. osztály Északi csoportjában a 2008-2009-es évadban 3. helyen végzett a Lajosmizsei VLC felnőtt csapata, feljutott a megyei II. osztályba. A bronzérmesek: Árva Zsolt, Surman Péter, Szakállas Gábor, Basky Balázs, Nagy Tibor, Jurászik Zoltán, Magyar Norbert, Ulicska Péter, Sajó László, Takács Tamás, Janó Gyula edző, Faragó Gyula vezetőedző, Bódog Róbert, Kun Ákos, Sajó Attila, Suta Milán, Hriazik Attila, Kun Gábor, Krasnyánszki András szakágvezető, Dodan Constantin Petre, Baranyi Tibor, Halász Szilárd. Hiányzik a képről: Fekete Tamás.

                

Jánoshalma 2010. február 20. Teremlabdarúgó serdülő megyei döntő. Csapatunk veretlenül végzett az 1. helyen 18 rúgott, 1 kapott góllal. A torna gólkirálya Ilonka Ferenc Richárd (LVLC) lett, különdíjat kapott Szatmári Zoltán kapus. Felső sor: Treiber Szabolcs, Nagy Roland, Ilonka Richárd, Valkai Norbert, Kiss Ádám. Alsó sor: Faragó Gyula edző, Révbéri Zsolt, Duduj Zsolt, Kis Richárd, Szatmári Zoltán.

                    

A megyei serdülő bajnokság Északi csoportjában a 2009/2010-es szezonban veretlenül végzett az első helyen egyesületünk 1994. január 1. után született labdarúgókból állló csapata.  A három csoport bajnokának megrendezett megyei döntőn a 2. helyet sikerült megszerzniük veretlenül.Felső sor: Duduj Zsolt, Valkai Norbert, Treiber Szabolcs, Nagy Roland, Kiss Ádám, Nyitrai Milán, Ilonka Ferenc Richárd. Középső sor: Kis Richárd János, Piszmán Zoltán, Halmavánszki Tamás, Faragó Gyula edző, Sipos Márk, Révbéri Zsolt, Gazsik András. Alsó sor: Fejes Dániel Achim, Görbe Zsolt, Király Ádám, Szatmári Zoltán, Válent Roland Márk, Nagy Csaba, Palotai Tamás. Ilonka Ferenc Richárd lett a bajnokság gólkirálya.

 

           

A megyei II. osztályú ifjúsági bajnokság Északi csoportjában a 2009/2010-es pontvadászatban 2. helyen zárt a Lajosmizsei VLC. Felső sor: Surman Péter, Treiber Szabolcs, Cserni János, Basky Balázs, Németh Zsolt, Osbáth Bence,  Sulyok Barnabás. Középen: Sánta Dániel, Fekete Gábor, Surman Péter edző, Faragó Gyula vezetőedző, Sajó László edző, Hriazik Attila, Hajdú Roland. Alsó sor: Duduj Zsolt, Halupka Gergő, Ács Krisztián, Kun Ákos, Sándor Csaba, Baranyi Tibor. A képről  hiányzik: Sánta Ádám. Az őszi idényben pályára lépett még: Sápi Zsombor, Kollár Péter, Kiss Ádám, Ilonka Ferenc Richárd, Konyor Márk.

Telki, 2010. október 2. MGYLSZ - OTP BANK Tanévindító Fesztivál. A III. korcsoportos intézményi programban 1. helyen végzett a lajosmizsei csapat. A tornán három korosztályban 52 csapat, 630 gyerek vett részt. A mizsei fiúk veretlenül szerezték meg a győzelmet. A torna gólkirálya Spiegelberger Tamás lett. A képen: Patai Márk, Gábor Lukács József, Várkonyi Mátyás, Kun Dániel, Treiber Gergő, Pruma Olivér, Faragó Gyula edző, Csóri Arnold, Szabó Andor, Sipos Szabolcs, Kun Márk, Bujdosó Zoltán, Halmavánszki  Máté, Treiber Emil, Spiegelberger Tamás.

(Fotó: Várkonyi Zoltán)

(Fotó: www.gyermekfoci.hu)

Gyomaendrőd - 2010. december 4. XIII. Szaloncukor kupa Nemzetközi Teremlabdarúgó torna. Két magyar, két román, 1 lengyel, 1 német és 1 szlovák csapat vett részt a rendezvényen. A Lajosmizsei VLC vendégjátékosokkal megerősített csapata az 1. helyen végzett. Juhász Miklós, aki LVLC nevelés - jelenleg a Vasas SC játékosa - kapta a verseny legjobb játékosának járó különdíjat.

A győztes csapat  tagjai: Álló sor: Németh Zsolt, Hegedűs Sándor, Basky Balázs, Mészáros Roland, Cserni János, Faragó Gyula edző, Gál István a torna rendezője. Guggolnak:  Hajdú Roland, Miskovicz Roger, Juhász Miklós, Kis Richárd, Sándor Csaba.

Halmavánszki Tamás (felső sorban balról a negyedik) és Kis Richárd (alsó sorban jobbról a negyedik) a Kecskeméti TE U16-os csapatában.

          

A megyei II. osztályú ifjúsági bajnokság Északi csoportjának BAJNOKA 2010-2011-ben a LAJOSMIZSEI VLC. A gólkirály 46 góllal CSERNI JÁNOS, az LVLC csatára. Felső sor: Krasnyánszki András szakágvezető, Surman Péter edző, Hriazik Attila, Treiber Szabolcs, Basky Balázs, Cserni János, Hajdú Roland, Fekete Gábor, Németh Zsolt, Osbáth Bence, Kiss Ádám, Faragó Gyula szakmai igazgató, Sajó László edző. Guggolnak: Szatmári Zoltán, Nyitrai Milán, Nagy Csaba,Valter Zoltán, Bujdosó Viktor, Duduj Zsolt, Mata Ádám, Sándor Csaba, Surman Péter csapatkapitány. Pályára lépett még a csapatban: Sulyok Barnabás, Sánta Ádám, Takács Vilmos, Kollár Péter.

Díjátadás a Faház vendéglőben.

        

                                 

Telki, 2012. június 8. OTP-MOL BOZSIK PROGRAM Intézményi Tanévzáró Fesztivál, országos döntő, 20 csapat részvételével (19 megye, valamint Budapest bajnoka). A Lajosmizsei Fekete István Általános Iskola csapata bejutott a döntőbe, ahol 2. helyet szerzett. A csapat tagjai: felső sor: Treiber Emil kapusedző, Hriazik Tamás, Kósa Sándor, Kocsis Viktor, Veszelszki Márk, Kun Dániel, Vas Krisztián, Kollár Imre, Spiegelberger Tamás, alsó sor: Faragó Gyula edző, Csóri Arnold, Gábor Lukács József, Szaszkó Csaba, Vas Máté, Treiber Gergő csapatkapitány.

A Megyei II. osztályú bajnokság Északi csoportjának 3. helyezettje a 2011-12-es bajnokságban: LAJOSMIZSEI VLC. Gólkirály: DÓKA DÁNIEL 25 góllal. Felső sor: Kun Gábor, Surman Péter, Fekete Gábor, Németh Zsolt, Treiber Szabolcs, Dóka Dániel, Garzó András, Csorba István. Középen: Juhász Miklós, Árva Zsolt, Sajó Attila, Faragó Gyula edző, Sajó László, Keneski Igor, Pápay Balázs. Ülő sor: Hajdú Roland, Kun Ákos, Krasnyánszki András szakágvezető, Boda Imre, Halmavánszki Tamás. A képről hiányzik: Dóka Zoltán, Basky Balázs,Ordasi Péter, Osbáth Bence, Halász Szilárd, Nagy Tibor, Mihut Mihály.

A Megyei II. osztályú bajnokság, Északi csoport, ifjúsági 2011-2012. 2. helyezett: LAJOSMIZSEI VLC. Felsó sor: Hajdú Roland, Halmavánszki Tamás, Takács Vilmos, Németh Zsolt, Basky Balázs, Obornyák Péter, Cserni János,Sipos Szabolcs, Kiss Ádám. Középső sor: Garzó András, Valter Zoltán, Sándor Csaba, Krasnyánszki András szakágvezető, Faragó Gyula vezetőedző, id. Surman Péter edző, Nyitrai Milán, Kun Ákos, Szatmári Zoltán. Ülnek: Malik Milán, Ormándi Norbert, Patai Zsolt, Dancs László, Bujdosó Gábor, Nagy Csaba, Spiegelberger Tamás, Palotai Tamás. Hiányzik a képről: Bujdosó Viktor, Sulyok Barnabás, Pászti Botond, Pászti Roland.

Megyei II. osztály, Északi csoport, ifjúsági (U19) bajnokság 2012-13. 3. LAJOSMIZSEI VLC... Felső sor: Bujdosó Viktor, Ormándi Norbert, Sipos Márk, Cserni János, Obornyák Péter, Sulyok Barnabás, Takács Vilmos, Kiss Ádám, Duduj Zsolt. Középen: Horváth László, Valter Zoltán, Kocsis Viktor, Faragó Gyula szakmai igazgató, Halmavánszki Tamás, Görbe Zsolt, Bujdosó Gábor. Ülő sor: Szatmári Zoltán, Palotai Tamás, Spiegelberger Tamás, Surman Péter edző, Nagy Csaba, Patai Zsolt, Garzó András vezetőedző. Hiányzik a képről: Gráfel Balázs, Treiber Emil, Vas Krisztián.

Megyei serdülő (U16) bajnokság, Északi csoport 2012/13.  Veretlenül 1. LAJOSMIZSEI VLC. Gólkirály: Spiegelberger Tamás (LVLC).

Felső sor: Szabó Patrik, Treiber Emil, Görbe Marcell, Ormándi Norbert, Kun Dániel, Kocsis Viktor. Középen: Vas Krisztián, Szaszkó Csaba, Faragó Gyula vezetőedző, Spiegelberger Tamás, Hriazik Tamás. Alsó sor: Kun Márk, Sipos Szabolcs, Treiber Gergő, Surman Péter edző, Gábor Lukács József, Csicsó István, Csóri Arnold. A képről hiányzik: Patai Márk, Kollár Imre, Szabó Andor, Halmavánszki Máté, Zsigár Ervin, Veszelszki Márk. A három csoportgyőztesnek megrendezett megyei döntőn a 2. helyen végzett a csapat. (Összesen 37 csapat indult a megyében)                                                                                                                                          

                                                                                                                                                       

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő