GYERMEKFOCI - BOZSIK - GÓLIÁT  -  MGYLSZ -  MLSZ  - BOZSIK  

                                                                                                                                                                                                

            

       2012. június 8-án Telkiben, az MLSZ Edzőközpontjában került megrendezésre az OTP-MOL BOZSIK    Program Intézményi Országos döntője, a Tanévzáró Fesztivál . A 20 csapatot felvonultató tornán a Lajosmizsei Fekete István Általános Iskola csapata bejutott a döntőbe, 2. helyen végzett!

                              

 

      2012. október 7-én Telkiben az OTP-MOL Bozsik Program Tanévindító Fesztiválján 1. helyen végzett a Lajosmizsei Fekete istván Általános Iskola III. korcsoportos csapata. Faragó Bence gólkirály lett.

                                       

BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAM 2012. KECSKEMÉT - U7, U9,U11

Egyesületünk 1999-es megalakulása óta kiemeltem fontosnak tartja az utánpótlás képzését, másodsorban versenyeztetését.. Már az első BOZSIK Programban is hatékonyan részt vettünk minden korosztályunkkal, 2002-ben regionális (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád megye) rendezvénynek is otthont adtunk, amelyet Both József  utánpótlás - és edzőképző vezető is meglátogatott az MLSZ részéről.

Lajosmizse, a Városi Labdarúgó Club megalapítása óta tagja volt a 20. születésnapját 2008-ban ünneplő Góliát-McDonald's FC-nek. A helyi kollégium és általános iskola   ( Basky András, majd Osbáth Barna igazgató urak támogatásával ) felkarolta a gyermeklabdarúgást, teret adva tanulóiknak  a sportszerű életmódra.  Bács-Kiskun megyében nem volt szervezett bajnokság 16 éves kor alatt,  ezek a kisgyerekek mégis tudtak versenyezni iskolájuk képviseletében  a Góliátban. Minden évben eljutottak a lajosmizsei gyerekek hazánk legnagyobb gyermeklabdarúgó eseményére, az Országos Tanévzáró Fesztiválra, amit a Ferencvárosi TC Népligeti Sportcentrumában rendeznek meg hagyományosan. A Mini EB és Mini VB-kről nagy tapasztalatokkal, szép ajándékokkal , és rengeteg élménnyel térhettek haza a mizsei lurkók. Emellett olyan híres, volt és jelenlegi válogatott és NB-I-es labdarúgókkal is találkozhattak, mint Détári Lajos, Király Gábor, Albert Flórián, Mészöly Kálmán, Illovszky Rudolf, Kovács Kálmán, Keller József, Pintér Attila,Petry Zsolt, Hrutka János, Lőw Zsolt, Szélesi Zoltán, Takács Ákos, Kanta József és Szabolcs, Kincses Péter, Bodor Boldizsár, Tokody Tibor,stb.

Városunk is minden évben otthont adott a Diáksport Egyesület körzeti vagy megyei döntőjének, ahol több korosztály képviseltette magát. 2007 és 2008-ban Majoros Attila szervezési vezető is meglátogatta a mizsei rendezvényekett és elismerően szólt a körülményekről, az itt folyó munkáról.

Rengeteg felszerelést kaptunk a Góliáttól. Bójákat, mezeket, labdákat, jelzőtrikókat, egyéb kiegészítő felszereléseket vehettek birtokba a lajosmizsei gyerekek az egyesület által.

Eddigi legjelentősebb eredményünk a 2000-ben először rendezett Országos  Ovi-Gálának a megnyerése közösen Kecskemét csapatával, valamint a 2007-ben, az 1994-95-ös korcsoport által elért országos 8 közé kerülés volt. A körzeti tornákat győztesen megvívó, Budapestre felkerülő 55 csapat közül jutottunk el idáig, úgy,hogy  csak a későbbi győztes tudta legyőzni a lajosmizsei csapatot...

A Góliát Mc.Donald's FC az egyesület 20. évfordulójának tiszteletére emlékérem kitüntetésben részesítette Faragó Gyulát a gyermeklabdarúgásban végzett kiemelkedő munkájának elismeréseként.

Az egyesület 2008 augusztusában beszüntette tevékenységét, apparátusa beolvadt az újonnan alakult Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetségbe, amely 2010 őszén megszűnt (az MGYLSZ utolsó rendezvényén, a Telkiben rendezett Tanévnyitó Fesztiválon csapatunk az 1. helyen végzett), és az MLSZ utánpótlás Bozsik programjának részeként működik tovább.

A 2011-ben újraindult OTP-MOL BOZSIK PROGRAM Egyesületi és Intézményi Programjának is résztvevői a Lajosmizsei VLC ifjú labdarúgói!

                                                                                                                                                                                                  

         

    

                                                                                                                        

    


             
               


                  

                

 

                   

                


                 

             


                  

             

 

                  
                  

             

 

                  
   

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő